FitBrit 2017: Mød Storbritanniens fedeste

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Fotografi: Fotograf Paul

I løbet af anden halvdel af 2017 deltog folk i DW Fitness First gyms i hele Storbritannien i FitBrit-udfordringen - landets ultimative test af hurtighed, styrke og udholdenhed, der består af ni forskellige øvelser, der blev gjort tilbage mod ryggen mod uret.

Lørdag den 25. november i DW Fitness First's gym i Milton Keynes kom de 50 konkurrenter, der havde sat de hurtigste kvalifikationstider i løbet af de foregående måneder, sammen for at kæmpe for titlen på 2017 FitBrit champion - og blive kaldt Storbritanniens fedeste amatør atlet.

Foran hundreder af jublende tilhængere gav konkurrenterne alt, hvad de havde til at barbere afgørende sekunder ud af deres personlige bests og få værdifulde pladser på det overordnede leaderboard.

I år inkluderede finalen tre separate arrangementer. Den åbne og åbne kategori for mænd og kvinder var åben for alle, mens mandlige og kvindelige mestere var for personer på 40 år eller derover på slutdatoen. Der var også en holdkategori, hvor en mandlig og en kvindelig teammedlem skiftede mellem øvelser.

Øjne på prisen

Der var mange kendte ansigter fra tidligere finaler såvel som masser af første gangs finalister, der var ivrige efter at presse sig mod landets bedste amatør atleter. Op til grabs for vinderen af hver kategori var en 100 DW Sports voucher, et TRX hjemme træningspakke, en Ridge Roller og et 12 måneders magasinabonnement. Runners-up har en £ 50 DW Sports-kupon, et Amazon Echo og et seks måneders abonnement på magasiner, med tredjepladsen får en £ 25 kupon, en My Zone MZ-3 pulsmåler og et tre måneders abonnement. Den hurtigste overordnede mandlige og kvindelige atleter vandt også en Fitbit aktivitetssporing.

Hurtigste efterbehandlere

Efter timer med lungebusting og muskelforbrændingsindsats tog Cormac Lisle-Fenwick mændens åbne titel i en blæretid på 11 minutter 34 sekunder, kun 11 sekunder foran runner-up Janwary Knight i andenpladsen, med tredjepladsen Doug Harrison kun seks sekunder længere tilbage.

I mændenes mesterkategori tog Patrick Brown topspots i 11 min. 34 sekunder, mere end et minut foran rivaliserende Danny Olive i 12 min. 55 sek. Mike Usher kom tredje i 13min 7sek. Kvindernes vindere var Danni Leppier (Åben, 12min 27sek) og Nikki French (Masters, 13min 32sec).

I holdkategorien vandt Cormac Lisle-Fenwick sin anden titel af dagen - og formodentlig sovet meget godt den aften - sammen med Amy Brownridge i en tid på 8 min. 37 sek.